Ανοιχτή Αγκαλιά

#ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗ ΖΩΗ

ΔΩΡΕΑ

26 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
27/06/19 Δελτία Τύπου Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ωφελουμένων της Πράξης
«Παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας και παραμονής σε παιδιά με νοητική υστέρηση από το Κέντρο Ημέρας…
Περισσότερα
20/06/19 Δελτία Τύπου Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης Ωφελουμένων της Πράξης
«Παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας και παραμονής σε παιδιά με νοητική υστέρηση από το Κέντρο Ημέρας…
Περισσότερα
28/05/19 Δελτία Τύπου 3η Τροποποίηση Ανοικτής Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Το σωματείο «ΦΙΛΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ / ΙΑΤΡΙΚΗΣ - "ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ"», λειτουργώντας ως δικαιούχος της Πράξης…
Περισσότερα
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ
Ελάτε κι εσείς μαζί μας. "Υποστηρίζουμε τη ζωή"!
Όταν ανοίγεις την Αγκαλιά σου για να χωρέσεις τις αγωνίες και τις ανάγκες των μικρών παιδιών - και ειδικά αυτά που η ζωή τα φέρνει αντιμέτωπα με ένα περαστικό ή χρόνιο σοβαρό νόσημα - στην πραγματικότητα, «είσαι έτοιμος από καιρό» και παίρνεις την απόφαση να σταθείς για πάντα δίπλα τους και να γίνεις «εφ’όρου ζωής» εθελοντής.

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

26 Χρόνια πριν, πρωτοπόροι, με Προορισμό τον Άνθρωπο

Περισσότερα

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ

Μουσικοθεραπεία, Clown Doctors, Παιγνιοθεραπεία

Περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ

Το Κέντρο Ημέρας για παιδιά «Ανοιχτή Αγκαλιά» λειτουργεί από τον Ιανουάριο του 2007, στα πλαίσια του προγράμματος ΨΥΧΑΡΓΩΣ.

Περισσότερα

Clown Doctors

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, για το νοσηλευόμενο παιδί, που εφαρμόζεται από την Ανοιχτή Αγκαλιά με στόχο…

Περισσότερα

Μουσικοθεραπεία

Στα πλαίσια της συνεχούς και δραστηριοποιημένης φροντίδας προς το Νοσηλευόμενο παιδί, η Ανοιχτή Αγκαλιά εφαρμόζει…

Περισσότερα

Παιγνιοθεραπεία

Ο θεσμός της Παιγνιοθεραπείας ξεκίνησε από την Φινλανδία το 1909. Στα επόμενα χρόνια αναγνωρίστηκε και…

Περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ

Το Κέντρο Ημέρας για παιδιά «Ανοιχτή Αγκαλιά» βρίσκεται στο Κορωπί και λειτουργεί από τον Ιανουάριο του 2007.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ και ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

banner

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πασχαλινό Bazaar της Ανοιχτής Αγκαλιάς – Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πασχαλινό Bazaar της

Ανοιχτής Αγκαλιάς – Φίλοι Κοινωνικής ΠαιδιατρικήςΔεν υπάρχει ωραιότερο δώρο από τη χαρά των παιδιών. Και είναι πολλοί οι συνάνθρωποί μας που έσπευσαν το Σαββατοκύριακο 20 & 21 Απριλίου να χαρίσουν το δώρο αυτό στους μικρούς μας φίλους, στο πλαίσιο του Πασχαλινού Bazaar, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Ημέρας της Ανοιχτής Αγκαλιάς στο Κορωπί .

Φίλοι, γονείς των παιδιών, ο Δήμαρχος και τοπικοί παράγοντες και εκατοντάδες φίλοι είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν λαμπάδες, χειροποίητα στεφάνια, κούπες και πολλά δωράκια που κατασκεύασαν με αγάπη οι εθελοντές της Ανοιχτής Αγκαλιάς για το φετινό Bazaar. Επίσης, πολλοί από τους επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ημέρας και να διαπιστώσουν από κοντά το πραγματικά σπουδαίο έργο που επιτελούν καθημερινά οι εθελοντές και οι εργαζόμενοι προκειμένου να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των παιδιών.

Η πρόεδρος του της Ανοιχτής Αγκαλιάς κ. Γιολάντα Βλάχου δήλωσε: «Για δύο ολόκληρες μέρες το Κέντρο Ημέρας της Ανοιχτής Αγκαλιάς γέμισε παιδικά χαμόγελα και αγάπη από τους εκατοντάδες φίλους που επισκέφτηκαν το Bazaar μας. Για περισσότερα από 26 χρόνια μαζί με τους δεκάδες εθελοντές που στηρίζουν τις δράσεις μας προσπαθούμε να προσφέρουμε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μας σε όλους όσους το έχουν ανάγκη και ειδικά σε όσους βρίσκονται στα πιο απομακρυσμένα σημεία της Ελλάδας. Η αποδοχή της προσφοράς μας και οι αναγνώριση του κοινωνικού έργου μας, μας δίνει δύναμη και κουράγιο να βάλουμε κι άλλους στόχους διευρύνοντας τη δράση μας και σε άλλους τομείς».

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την GENESIS PHARMA για την ευγενική χορηγία της για την επιτυχή υλοποίηση του φετινού bazaar καθώς και τις εταιρείες ΙΟΝ και NESTLE για την υποστήριξη τους με είδη διατροφής.

Τα έσοδα από το Bazaar θα διατεθούν για τους σκοπούς του της Ανοιχτής Αγκαλιάς.


 

Λίγα λόγια για την Ανοιχτή Αγκαλιά – Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής

Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής & Ιατρικής είναι ένα μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1993 από μία ομάδα εθελοντριών, με στόχο τη δημιουργία μιας ζεστής αγκαλιάς που θα χωράει όλα τα παιδιά που υποφέρουν από χρόνιες παθήσεις στα δημόσια νοσοκομεία.
Σήμερα, χάρη στη συνεισφορά των εθελοντών μας, το έργο της ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ έχει επεκταθεί σε νέα πεδία δράσης με έμφαση την πρόληψη, την εκπαίδευση και την κοινωνική προσφορά.

Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ είναι μια αναγνωρισμένη μη κυβερνητική οργάνωση με ειδική πιστοποίηση του φορέα παροχής Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Εξωτερικών ενώ είναι και Κάτοχος Διαχειριστικής ικανότητας.

Η αναγνώριση των δράσεων μας από τους υποστηρικτές μας αλλά και τους αρμόδιους κρατικούς φορείς μας δίνει τη δύναμη και το πάθος για να πετυχαίνουμε κάθε στόχο που θέτουμε.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Η απενεργοποίησή τους μπορεί να επηρεάσει τις λειτουργίες του ιστότοπού μας κατά την περιήγησή σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε σύμφωνοι με αυτό.
Συμφωνώ Πολιτική Απορρήτου