Ανοιχτή Αγκαλιά

#ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗ ΖΩΗ

ΔΩΡΕΑ

26 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
08/06/18 Δελτία Τύπου Διαδραστικό παιχνίδι για την ανακύκλωση στο δημοτικό σχολείο Ψαρών
Με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις «Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος», η “Ανοιχτή Αγκαλια” παρουσίασε στα…
Περισσότερα
07/06/18 Δελτία Τύπου Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για πρόσληψη Βοηθητικού Προσωπικού
ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΦΙΛΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ / ΙΑΤΡΙΚΗΣ - "ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ"» ΚΑΛΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ…
Περισσότερα
14/05/18 Δελτία Τύπου Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 15η γιορτή για τον εθελοντισμό που διοργανώθηκε στην Πλατεία Συντάγματος
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 14 Μαΐου 2018 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 15η γιορτή για τον…
Περισσότερα
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ
Ελάτε κι εσείς μαζί μας. "Υποστηρίζουμε τη ζωή"!
Όταν ανοίγεις την Αγκαλιά σου για να χωρέσεις τις αγωνίες και τις ανάγκες των μικρών παιδιών - και ειδικά αυτά που η ζωή τα φέρνει αντιμέτωπα με ένα περαστικό ή χρόνιο σοβαρό νόσημα - στην πραγματικότητα, «είσαι έτοιμος από καιρό» και παίρνεις την απόφαση να σταθείς για πάντα δίπλα τους και να γίνεις «εφ’όρου ζωής» εθελοντής.

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

26 Χρόνια πριν, πρωτοπόροι, με Προορισμό τον Άνθρωπο

Περισσότερα

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ

Μουσικοθεραπεία, Clown Doctors, Παιγνιοθεραπεία

Περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ

Το Κέντρο Ημέρας για παιδιά «Ανοιχτή Αγκαλιά» λειτουργεί από τον Ιανουάριο του 2007, στα πλαίσια του προγράμματος ΨΥΧΑΡΓΩΣ.

Περισσότερα

Clown Doctors

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, για το νοσηλευόμενο παιδί, που εφαρμόζεται από την Ανοιχτή Αγκαλιά με στόχο…

Περισσότερα

Μουσικοθεραπεία

Στα πλαίσια της συνεχούς και δραστηριοποιημένης φροντίδας προς το Νοσηλευόμενο παιδί, η Ανοιχτή Αγκαλιά εφαρμόζει…

Περισσότερα

Παιγνιοθεραπεία

Ο θεσμός της Παιγνιοθεραπείας ξεκίνησε από την Φινλανδία το 1909. Στα επόμενα χρόνια αναγνωρίστηκε και…

Περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ

Το Κέντρο Ημέρας για παιδιά «Ανοιχτή Αγκαλιά» βρίσκεται στο Κορωπί και λειτουργεί από τον Ιανουάριο του 2007.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ και ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

banner

Πολιτική Απορρήτου

To Σωματείο Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής & Ιατρικής "Ανοιχτή Αγκαλιά" είναι υπεύθυνo για τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων, που συλλέγονται από την πλοήγηση των επισκεπτών (χρηστών) στον ιστότοπο www.anoixtiagalia.gr, και τυχόν συναφών πληροφοριών που αποστέλλουν όλα τα φυσικά πρόσωπα όσο χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής, γι αυτό και εφαρμόζουμε μέτρα για τη διασφάλιση της ορθής χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων, στο μέτρο του δυνατού και εντός του θεσμικού πλαισίου, συμπεριλαμβανομένου του Κανονισμού GDPR*.

Παράλληλα με τα εσωτερικά συστήματα πληροφορικής μας, ο ιστότοπος αυτός έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται όσον αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, με τις νομοθεσίες/κανονισμούς που ακολουθούν:

  1. Οδηγία της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων του 1995 (DPD)
  2. Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ (GDPR)
* Τον κανονισμό μπορείτε να βρείτε, στην ελληνική γλώσσα, ακολουθώντας το σύνδεσμο https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/PDF/?uri=CELEX:32016R0679&from=EL
Επίσης, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τον Κανονισμό διαβάζοντας το παρακάτω άρθρο https://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/27607


Για ποιον σκοπό ζητούμε προσωπικές πληροφορίες;

Σας ζητούμε μόνο τις πληροφορίες που απαιτούνται προκειμένου να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν, να δηλώσετε εθελοντής να κάνετε δωρεά ή να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, αποδέχεστε ότι μέσω το ιστοτόπου του, το Σωματείο ΦΚΠΙ "Ανοιχτή Αγκαλιά" συλλέγει και, εφόσον χρειαστεί, επεξεργάζεται κάποια προσωπικά δεδομένα σας.


Δεδομένα που συλλέγουμε / επεξεργαζόμαστε

Δείτε παρακάτω αναλυτικά ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, γιατί, και πώς τις διαφυλάσσουμε κατά το χρονικό διάστημα της αποθήκευσης και επεξεργασίας τους καθώς και πληροφορίες σχετικά.


Πληροφορίες που αποστέλλετε οι ίδιοι

Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ενδέχεται να συλλέγουμε τις παρακάτω πληροφορίες σχετικά με εσάς:
  • Πληροφορίες που αποστέλλετε οι ίδιοι.
  • Φόρμες που συμπληρώνετε και υποβάλλετε (π.χ. η φόρμα εθελοντισμού).
  • Μηνύματα που στέλνετε με φόρμα επικοινωνίας (π.χ. φόρμα επικοινωνίας).
  • Μηνύματα και αρχεία που αποστέλλετε απευθείας προς στα E-mail μας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).
Οι πληροφορίες που παρέχετε μπορεί να συμπεριλαμβάνουν το όνομά σας, τη διεύθυνση του e-mail σας ή/και άλλα στοιχεία επικοινωνίας μαζί σας, την ειδικότητα ή την ιδιότητά σας, την περιοχή διαμονής σας κ.ά.
Στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν απαιτούμε όλες αυτές τις πληροφορίες για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.
Ενδέχεται να καταχωρήσουμε τα στοιχεία σας σε μία ηλεκτρονική ατζέντα προσωπικών επαφών, με το ονοματεπώνυμο, τα στοιχεία επικοινωνίας και μία συνοπτική περιγραφή του αιτήματος που τυχόν λάβαμε από μέρους σας ή των υπηρεσιών που παρείχαμε σε αυτό το πλαίσιο.
Ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες που υποβάλλετε μέσω αναρτήσεων ή κατά την επικοινωνία σας μαζί μας, μέσω άλλων ιστοσελίδων που χρησιμοποιούμε σε πλατφόρμες τρίτων, όπως π.χ. Facebook (https://www.facebook.com/pg/anoixtiagkalia).


Πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα μέσω cookies.


Τί είναι το cookie;

Ο όρος «cookie» αναφέρεται σε ένα μικρό αρχείο δεδομένων που αποτελείται αποκλειστικά από μια σειρά πληροφοριών σε μορφή κειμένου, το οποίο ο ιστότοπος μεταφέρει στο πρόγραμμα πλοήγησης ιστού που βρίσκεται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, είτε προσωρινά καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής σας, είτε μερικές φορές για μεγαλύτερες περιόδους, ανάλογα με τον τύπο του cookie. Τα cookies εκτελούν διάφορες λειτουργίες (για παράδειγμα, σας ξεχωρίζουν από τους άλλους επισκέπτες του ίδιου ιστοτόπου ή θυμούνται ορισμένα πράγματα για εσάς, όπως τις προτιμήσεις σας) και χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους ιστότοπους για να βελτιώσουν την εμπειρία σας ως χρήστη τους.
Κάθε cookie είναι μοναδικό για το πρόγραμμα πλοήγησής σας και περιέχει ορισμένες ανώνυμες πληροφορίες. Ένα cookie συνήθως περιέχει το όνομα του πεδίου από όπου προήλθε το cookie, τη «διάρκεια ζωής» του cookie καθώς και μία τιμή (συνήθως με τη μορφή ενός τυχαίως παραχθέντα μοναδικού αριθμού).


Τύποι cookies

Οι βασικοί τύποι των cookies που ενδεχομένως να χρησιμοποιούν οι ιστότοποι περιγράφονται παρακάτω:
  • Cookies επίσκεψης (session cookies)
    Πρόκειται για προσωρινά cookies που παραμένουν στο αρχείο των cookies του προγράμματος πλοήγησης της συσκευής σας μόνο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας και διαγράφονται όταν κλείσετε το πρόγραμμα πλοήγησης.
  • Μόνιμα cookies (persistent cookies)
    Αυτά παραμένουν στο αρχείο των cookies του προγράμματος πλοήγησης της συσκευής σας ακόμα και αφότου κλείσει το πρόγραμμα πλοήγησης, μερικές φορές για ένα έτος ή και παραπάνω (η ακριβής διάρκεια παραμονής εξαρτάται από τη διάρκεια ζωής κάθε cookie). Τα μόνιμα cookies χρησιμοποιούνται όταν ο διαχειριστής του ιστοτόπου ενδεχομένως χρειάζεται να γνωρίζει ποιος είστε για παραπάνω από μία επισκέψεις (π.χ. για να θυμάται το όνομα χρήστη σας ή τις προτιμήσεις σας ως προς την παραμετροποίηση του ιστοτόπου).
  • Cookies πρώτου μέρους (First-party cookies)
    Πρόκειται για cookies που εγκαθίστανται στο πρόγραμμα πλοήγησης ή/και στο σκληρό δίσκο της συσκευής σας από τον ιστότοπο τον οποίον επισκέπτεστε. Αυτό περιλαμβάνει την ανάθεση ενός μοναδικού αναγνωριστικού κωδικού σε εσάς με σκοπό την παρακολούθηση της πλοήγησής σας στον ιστότοπο. Οι διαχειριστές ιστοτόπων συχνά χρησιμοποιούν cookies πρώτου μέρους για τη διαχείριση των επισκέψεων και για σκοπούς αναγνώρισης.
  • Cookies τρίτων μερών (Third-party cookies)
    Πρόκειται για cookies που χρησιμοποιούνται από τρίτα μέρη, όπως π.χ. κοινωνικά δίκτυα, για να παρακολουθούν τις επισκέψεις σας στους διάφορους ιστότοπους στους οποίους διαφημίζονται. Ο διαχειριστής του ιστότοπου δεν έχει έλεγχο σε αυτά τα cookies τρίτων μερών.


Τα cookies σε αυτό τον ιστότοπο και πώς να τα διαχειριστείτε

Σε αυτόν τον ιστότοπο, χρησιμοποιούμε τα cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της χρήσης του ιστοτόπου από τους επισκέπτες του. Η λειτουργία του ιστοτόπου θα επηρεαστεί σημαντικά αν απενεργοποιήσετε ή αν δεν αποδεχθείτε την χρήση των cookies.

Ακολουθούν πληροφορίες σχετικά με τα cookies τρίτων μερών που χρησιμοποιούμε σε αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου απενεργοποίησής τους και της επίδρασης της απενεργοποίησης στη λειτουργία του ιστοτόπου. Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο διαχείρισης ορισμένων τύπων cookies, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου ελέγχου ή διαγραφής τους, παρακαλούμε επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.aboutcookies.org.


Cookies της Google Analytics

Τα cookies της υπηρεσίας Google Analytics είναι cookies ανάλυσης/καταγραφής απόδοσης που μας επιτρέπουν να συλλέγουμε ανώνυμες πληροφορίες για το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας. Αυτά τα cookies μπορούν να μας ενημερώνουν σχετικά με το πόσοι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, την ώρα και τη διάρκεια της πρόσβασης, ενώ επίσης παρέχουν πληροφορίες για τον τρόπο πλοήγησης των επισκεπτών στα διάφορα σημεία του ιστοτόπου. Αυτές οι πληροφορίες μας βοηθούν να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο ιστότοπός μας. Είναι ανώνυμες πληροφορίες και δεν περιέχουν προσωπικά δεδομένα.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα cookies της Google Analytics σχετικά με τον ιστοτόπό μας μεταφέρονται και αποθηκεύονται στους διακομιστές της Google σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της Google.
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την υπηρεσία Google Analytics, παρακαλούμε κάντε κλικ στο https://support.google.com/analytics/answer/6004245
Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση από την υπηρεσία Google Analytics κάνοντας κλικ στο https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Αν απενεργοποιήσετε αυτά τα cookies η χρήση του ιστοτόπου από εσάς δεν θα καταμετρείται, ούτε θα χρησιμοποιείται στα στατιστικά στοιχεία που συλλέγουμε για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε μέσω του ιστοτόπου. Η λειτουργία του ιστοτόπου δεν θα επηρεαστεί.
Cookies από παρόχους υπηρεσίας βίντεο (Google YouTube, κλπ.)
Οι πάροχοι αυτοί μπορεί να τοποθετήσουν cookies στη συσκευή σας, αν παρακολουθείτε στον ιστότοπό μας βίντεο τα οποία μας παρέχουν ως εξωτερική υπηρεσία.
Αν απενεργοποιήσετε αυτά τα cookies, ενδεχομένως να μη μπορείτε να δείτε τα ενσωματωμένα βίντεο από τον ιστότοπό μας.


Cookies από κοινωνικά δίκτυα

Τα κοινωνικά δίκτυα τρίτων μερών μπορούν να τοποθετήσουν cookies στη συσκευή σας αν επιλέξετε να μοιραστείτε υλικό από τον ιστότοπό μας με αυτά, κάνοντας κλικ σε ένα από τα ενσωματωμένα πλήκτρα με τίτλο «Κοινή χρήση» (share).
Αν απενεργοποιήσετε αυτά τα cookies, η λειτουργία «Κοινή χρήση» (share) δεν θα είναι διαθέσιμη.
Δεν καταχωρούμε και δεν επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα που αφορούν τις πληροφορίες που παρέχουν οι χρήστες αυτόματα κατά την επίσκεψή τους στο site, παρά μόνο ανώνυμα και με σκοπό τη στατιστική ανάλυση.
Μπορείτε να ρυθμίσετε το φυλλομετρητή (browser) του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή κατά τέτοιο τρόπο ώστε, είτε να σας προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένα πεδία της παρούσας ιστοσελίδας, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση.


Χρόνος Αποθήκευσης Δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για τους ανωτέρω σκοπούς, όπως αναλυτικά περιγράφονται, ή για όσο χρονικό διάστημα μπορεί να είναι απαραίτητο από νομική υποχρέωση (π.χ. φορολογική νομοθεσία). 
Σε περίπτωση που παρέλθει το ανωτέρω εύλογο χρονικό διάστημα τα προσωπικά σας δεδομένα ανωνυμοποιούνται και χρησιμοποιούνται για στατιστικούς και μόνο σκοπούς.


Αποδέκτες των Δεδομένων

Αποδέκτες των δεδομένων για:
  • Στοιχεία που υποχρεούται ή δικαιούται το Σωματείο ΦΚΠΙ "Ανοιχτή Αγκαλιά" να ανακοινώνει βάσει σύμβασης, νομοθετήματος, δικαστικής και κανονιστικής αποφάσεως δύναται να είναι: δημόσιες και ανεξάρτητες διοικητικές αρχές, δικαστικές αρχές καθώς και δημόσιοι λειτουργοί
  • Όλα τα αναγκαία για την επίτευξη κάθε συγκεκριμένου σκοπού επεξεργασίας στοιχεία: η Διοίκηση και οι εκάστοτε σχετικές υπηρεσίες του Σωματείου ΦΚΠΙ "Ανοιχτή Αγκαλιά".
Το Σωματείο ΦΚΠΙ "Ανοιχτή Αγκαλιά" δε θα αποκαλύπτει, εκχωρεί, ανταλλάσσει, παραχωρεί ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο διαθέτει χωρίς τη συγκατάθεσή σας σε τρίτα, φυσικά ή νομικά, πρόσωπα, προσωπικά σας δεδομένα, πλην των περιπτώσεων που αναφέρονται ανωτέρω εντός του πεδίου εφαρμογής των υποχρεωτικών εθνικών νομοθετικών διατάξεων.


Δικαιώματα ως προς τα προσωπικά σας δεδομένα

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε πληροφορίες από το Σωματείο ΦΚΠΙ "Ανοιχτή Αγκαλιά" για τον τρόπο με τον οποίον χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας και, φυσικά, να ζητήσετε να διαγραφούν οι πληροφορίες, που τυχόν έχετε αποστείλει, κατά τη χρήση των υπηρεσιών μας. Μπορείτε, συγκεκριμένα, σε οποιαδήποτε στιγμή να ζητήσετε να διαγράψουμε οποιαδήποτε μεμονωμένη πληροφορία σάς αφορά ή το σύνολό τους.
Τα βασικά δικαιώματά σας ως χρήστη των υπηρεσιών μας συνοψίζονται στα ακόλουθα:
  • Μπορείτε να ζητήσετε ένα αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς. Ακόμη, μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες για τον σκοπό για τον οποίο συλλέγουμε αυτές τις πληροφορίες. Πάντως, προκειμένου να ανταποκριθούμε σε σχετικά αιτήματα θα χρειαστούμε ένα εύλογο διάστημα και θα ζητήσουμε περαιτέρω αποδεικτικά για την ταυτοποίησή σας.
  • Αν υποβάλλετε σε εμάς τα στοιχεία επικοινωνίας σας, μπορείτε να ζητήσετε να σταματήσουμε να τα χρησιμοποιούμε για να επικοινωνούμε προσωπικά μαζί σας.
  • Μπορείτε να ζητήσετε να διαγράψουμε τις πληροφορίες που σας αφορούν, επιλεκτικά ή στο σύνολό τους.
  • Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να απευθυνθείτε στην αρμόδια Αρχή για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στη χώρα μας, την «Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα» (ΑΠΔΠΧ).


Απόρρητο των επικοινωνιών

Σε ό,τι αφορά την εξερχόμενη αλληλογραφία, όλοι οι λογαριασμοί διαχείρισης αλληλογραφίας του Σωματείου ΦΚΠΙ "Ανοιχτή Αγκαλιά" εποπτεύονται από άνθρωπο — εξουσιοδοτημένο χρήστη, ως προς το περιεχόμενο των μηνυμάτων και τους παραλήπτες τους.


Ανήλικοι Χρήστες

Το Σωματείο ΦΚΠΙ "Ανοιχτή Αγκαλιά" περιορίζει τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας μόνο σε ενήλικους χρήστες. Περαιτέρω, πρόθεση του Σωματείου ΦΚΠΙ "Ανοιχτή Αγκαλιά" είναι να μη συλλέγει προσωπικά δεδομένα ανηλίκων που τυχόν έχουν πρόσβαση στο δικτυακό του τόπο, κατά παράβαση των ανωτέρω οριζόμενων. Ωστόσο, δεδομένου ότι αυτό δεν είναι εφικτό να διασφαλιστεί/ επιβεβαιωθεί από εμάς, τυχόν ανήλικοι χρήστες του δικτυακού τόπου που διαβιβάζουν, μέσω αυτού, προσωπικά τους δεδομένα στο Σωματείο ΦΚΠΙ "Ανοιχτή Αγκαλιά", υποχρεούνται και αναμένεται να έχουν λάβει τη συγκατάθεση των ασκούντων τη γονική μέριμνα αυτών ή των τυχόν επιτρόπων τους. Συνίσταται δε στους ενήλικους να ασκούν τη δέουσα εποπτεία των υπ’ ευθύνη τους ανηλίκων κατά την περιήγηση των τελευταίων στο διαδίκτυο και ιδίως στην παρούσα ιστοσελίδα.


Επικαιροποίηση της πολιτικής μας

Σας ζητούμε να επανέρχεστε τακτικά σε αυτή την ιστοσελίδα, για να ενημερώνεστε άμεσα για τυχόν αλλαγές στην πολιτική μας για τα προσωπικά δεδομένα. Οποιεσδήποτε αλλαγές αφορούν την πολιτική μας αναρτώνται εδώ, εάν είναι αυτό δυνατό, πριν την εφαρμογή τους. Η χρήση του ιστοτόπου (www.anoixtiagalia.gr) και η επικοινωνία σας μέσω αυτής συνεπάγονται τη συγκατάθεσή σας ότι αποδέχεστε την πολιτική μας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Το Σωματείο ΦΚΠΙ "Ανοιχτή Αγκαλιά" δύναται να προβαίνει οποτεδήποτε σε τροποποίηση των παρόντων όρων προστασίας προσωπικών δεδομένων, στο πλαίσιο της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας.


Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή περαιτέρω πληροφορία σχετικά με την πολιτική μας ή την άσκηση των δικαιωμάτων σας, αν έχετε κάποιες παρατηρήσεις που θα μας βοηθήσουν να αναθεωρήσουμε την πολιτική μας ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας, επικοινωνήστε μαζί μας από την ιστοσελίδα www.anoixtiagalia.gr/epikoinonia μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή στα στοιχεία που θα βρείτε.
Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι από το πώς επεξεργαζόμαστε προσωπικά σας δεδομένα και πως σας εξυπηρετούμε για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας τότε έχετε δικαίωμα να απευθύνετε καταγγελία ή παράπονο στην σχετική αρμόδια εποπτική αρχή:


ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ 
Ταχυδρομική Διεύθυνση:
Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα
Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600
Fax: +30-210 6475628
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Τεχνικές πληροφορίες

Μεριμνούμε αδιάκοπα, επενδύοντας σε χρήματα και ανθρώπινο δυναμικό, για τη συνεχή βελτίωση της ασφάλειας των υπηρεσιών που παρέχουμε διαδικτυακά.
  • Όλες οι σελίδες του ιστότοπου (www.anoixtiagalia.gr) που σχετίζονται με υποβολή στοιχείων με προσωπικές πληροφορίες των χρηστών προστατεύονται με υψηλής ασφαλείας πρωτόκολλο (HTTP Secure), με βάση τις διεθνείς πρακτικές.
  • Παρομοίως, τα ηλεκτρονικά συστήματα όπου αποθηκεύονται προσωπικά δεδομένα από το Σωματείο ΦΚΠΙ "Ανοιχτή Αγκαλιά" - συμπεριλαμβανομένου του συστήματος διαχείρισης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας μας (e-mail), προστατεύονται με δυνατούς προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης (passwords). Η πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα γίνεται από εξουσιοδοτημένους χρήστες και συσκευές, τις οποίες αναβαθμίζουμε σε τακτική βάση ώστε να διασφαλίζουμε την εξουσιοδοτημένη πρόσβαση αποκλειστικά, ενώ παρακολουθούμε πότε και σε τι ακριβώς έχουν πρόσβαση τα εξουσιοδοτημένα άτομα.

Για όσες προσωπικές σας πληροφορίες αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλισή τους.

Θα αναφέρουμε κάθε τυχόν παράνομη παραβίαση της βάσης δεδομένων αυτού του ιστότοπου ή της βάσης δεδομένων κάθε τρίτου φορέα επεξεργασίας δεδομένων σε όλους τους άμεσα ενδιαφερομένους όπως και στις αρχές εντός 72 ωρών από την παραβίαση, εφόσον είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αναγνωρίσιμη μορφή, έχουν κλαπεί.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Η απενεργοποίησή τους μπορεί να επηρεάσει τις λειτουργίες του ιστότοπού μας κατά την περιήγησή σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε σύμφωνοι με αυτό.
Συμφωνώ Πολιτική Απορρήτου